3DFII Oy

3DFII Oy on huhtikuussa 2015 perustettu 3D tulostamalla toteutettavien tuotteiden valmistaja. Toteutamme tuotteet ideasta valmiiksi tuotteeksi. Suunnittelemme itse valmistamamme tuotteet ja kehitämme tulostamalla toteutettavien tuotteiden sovelluksia. Toteutamme ennakkoluulottomasti uusia teknisiä menetelmiä ja ohjelmistoja hyödyntämällä lopputuotteita, joita muilla menetelmillä on vaikea tai kustannustehoton toteuttaa.

Keskitymme jalka- ja käsiproteesien osien tuottamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen. Olemme toteuttaneet 3D tulostamalla proteesien osia vuodesta 2014 alkaen. Toteutamme mielellämme myös muita tuotteita asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden päästä hyödyntämään tekniikan kehityksen mahdollisuuksia, riippumatta tuotteiden muodosta tai koosta.

Tarjoamme oman osaamisemme ja laajan yhteistyöverkostomme asiantuntujuuden käyttöönne. Arvostamme asiakaslähtöistä, joustavaa ja mutkatonta palvelua. Nautimme uuden luomisesta ja luovasta kehittämisestä. Tunnuslauseellamme: ”3D tulostamalla muodot liikkeeseen” haluamme kulkea asiakkaittemme mukana toteuttamiemme tuotteiden muodossa.

Ota yhteyttä, niin tehdään ajatuksesta todellisuutta.