Usein kysytyt kysymykset:

Millaisia tuotteita kannattaa toteuttaa 3D tulostamalla?

Lähes mitä tahansa tuotteita voi tulostaa 3D tulostimella. 3D tulostuksen edut saadaan hyödynnettyä parhaiten, jos tuote toteutetaan yksilöllisesti tai sen toteuttaminen muulla tekniikalla olisi kustannustehotonta. Pienten sarjojen toteuttaminen tulostamalla tulee usein huomattavasti edullisemmaksi verrattuna muihin tekniikoihin.

Miksi proteesinosia tulostetaan?

Proteesien osat toteutetaan jokaisen proteesin yksilöllinen koko ja muoto huomioiden. Asiakas voi vaikuttaa kaikkien proteesituotteidemme osien ulkomuotoon. Osat voidaan suunnitella tietokoneavusteisesti, joka helpottaa tuotteiden valmistusta. Uuden tekniikan myötä asiakas saa yksilöllisesti soveltuvan tuotteen, jollaista ei aiemmin ole ollut saatavilla.

Millainen on tuotteidenne kestävyys?

Toteutamme tuoteet pääosin muovista, joka on erittäin kestävää. Suunnitelemme tuotteemme kullekin tuotteelle asetetun kestävyysvaatimuksen mukaisesti. Tuotteiden kestävyyttä voidaan parantaa suunnitteluvaiheessa materiaalin paksuuden ja rakenteen muodon sunnittelulla, tulostusvaiheessa tulostussuunnan valinnalla ja tarvittaessa jälkikäsittelyvaiheessa pintamateriaaleilla.

Mitä materiaaleja tulosteenne sisältää? Ovatko tuotteenne myrkyllisiä?

Pääosa tuotteistamme ja kaikki proteeseihin liittyvät tuotteet, toteutetaan muovista jolla on eurooppalainen biosertifikaatti ja todistus tuotteen myrkyttömyydestä. Setrifikaattiin kuuluu todistus sen allergeenittömyydestä myös ihokosketuksessa. Tulostamme kaikki tuotteemme siten, että meillä on tulostusmateriaalien materiaalitiedot tiedossamme. Emme tulosta kappaleita myrkyllisistä materiaaleista.

Minulla on ajatus tuotteesta jonka haluan, mitä sen toteuttamiseksi tarvitaan?

Tuotteen toteuttaminen ei edellytä Teiltä mitään konkreettista. Tuotteen kuvailu suunnittelijallemme käynnistää tuotteen suunnittelun. Ensimmäisessä yhteydenotossa kartoitamme tuotteen ominaisuudet ja mahdollisuudet tuotteen toteuttamiseen. Voimme toteuttaa tuotteenne myös valokuvan tai piirtämänne kuvan tai kuvien perusteella. Voimme toteuttaa tuotteenne mallipiirrustuksista tai tekemänne mallin pohjalta.

Tarvitsen vain yhden yksilöllisen tuotteen, onko tilauksella minimimäärää? Jos tarvitsen useamman kappaleen, mikä on maksimimäärä tuotteillanne?

Kaikki tuotteemme toteutetaan ilman minimimäärää. Suurin osa tuotteistamme on yksilöllisesti mitoitettuja ja toteutettuja yksittäiskappaleita. Olemme toteuttaneet myös kymmenien kappaleiden sarjoja. Tuotteillamme ei ole maksimimääriä.